Vrati se u Sve za torte

Boja za čokoladu Prirodna ciklama – D1536

500,00 DIN

Prirodna ciklama boja za čokoladu – D1536

Prehrambene boje za čokoladu su pogodne za bojenje bele čokolade. Boje su tečne, potrebno ih je pripremiti za upotrebu.

Veličina pakovanja: 20ml
Proizvodi: Dellich, Novi Beograd
Najbolje upotrebiti do 21.12.2024.god.

Za šta se koriste boje za čokoladu?

Boje za čokoladu su pogodne za bojenje bele čokolade.

Kako se koriste boje za čokoladu?

Boje za čokoladu je pre upotrebe potrebno pripremiti za upotrebu, na sledeći način:
1. zagrejati bočicu (staviti zatvorenu bočicu u vrelu vodu nekoliko minuta ili u mikrotalasnu pećnicu)
2. ujednačiti sadržaj bočice (posle zagrevanja dobro promućkati )
3. tako pripremljene, boje se nanose u otopljenu belu čokoladu i

Nije potrebno dodavati ulje!

Sastav

Suncokretovo ulje, maltodekstrin, koncentrat cvekle, estri limunske kiseline mono i digliceridamasnih kiselina E472C, limunska kiselina E330, askorbinska kiselina E300, alfa-tokoferol.

Prirodni koncentrat cvekle je sirovina od koje se dobija prirodna ciklama boja za čokoladu. Ova boja spada u prehrambene boje koje se mogu koristiti u hrani “quantum satis” tj.  bez ograničenja.

Šifra proizvoda: D1536 Kategorije: , ,

Opis

Prirodna ciklama boja za čokoladu – D1536

Prehrambene boje za čokoladu su pogodne za bojenje bele čokolade. Boje su tečne, potrebno ih je pripremiti za upotrebu.

Veličina pakovanja: 20ml
Proizvodi: Dellich, Novi Beograd
Najbolje upotrebiti do 21.12.2024.god.

Za šta se koriste boje za čokoladu?

Boje za čokoladu su pogodne za bojenje bele čokolade.

Kako se koriste boje za čokoladu?

Boje za čokoladu je pre upotrebe potrebno pripremiti za upotrebu, na sledeći način:
1. zagrejati bočicu (staviti zatvorenu bočicu u vrelu vodu nekoliko minuta ili u mikrotalasnu pećnicu)
2. ujednačiti sadržaj bočice (posle zagrevanja dobro promućkati )
3. tako pripremljene, boje se nanose u otopljenu belu čokoladu i

Nije potrebno dodavati ulje!

Sastav

Suncokretovo ulje, maltodekstrin, koncentrat cvekle, estri limunske kiseline mono i digliceridamasnih kiselina E472C, limunska kiselina E330, askorbinska kiselina E300, alfa-tokoferol.

Prirodni koncentrat cvekle je sirovina od koje se dobija prirodna ciklama boja za čokoladu. Ova boja spada u prehrambene boje koje se mogu koristiti u hrani “quantum satis” tj.  bez ograničenja.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Boja za čokoladu Prirodna ciklama – D1536”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.