Opšti uslovi koriščenja web strane i internet kupovine

Koristeći web stranicu Dekorissimo d.o.o., prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Korišćenjem ove web stranice, smatra se da ste pristali na Opšte uslove korišćenja. Molimo Vas da pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primenjujemo.

Dekorissimo d.o.o. zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Izjava o zaštiti privatnosti
Dekorissimo d.o.o. se obavezuje da će čuvati privatnost svih korisnika online kupovine. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima / kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Internet prodavnice dekorissimo.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Vaš nalog
Ukoliko koristite dekorissimo.rs, odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem dekorissimo.rs sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa Vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti dekorissimo.rs uz nadzor roditelja ili staratelja. Kompanija Dekorissimo d.o.o. zadržava pravo da odbije pružanja usluga, ukine nalog ili otkaže narudžbenicu ukoliko ustanovi da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaše podatke koje ste naveli prilikom registracije Dekorissimo d.o.o. će koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće ih koristiti u druge svrhe ili ih dostaviti trećim licima.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci
Dekorissimo d.o.o. zadržava pravo da ne objavi komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom nije dozvoljena na dekorissimo.rs. Protiv takvih aktivnosti Dekorissimo d.o.o. može pokrenuti odgovarajući zakonski postupak.

Cene proizvoda
Sve cene proizvoda navedene na sajtu su bez uračunatog PDV-a, jer kompanija Dekorissimo d.o.o. nije u sistemu PDV-a. Cene proizvoda podložne su promeni do momenta potvrde kupovine. Dekorissimo d.o.o. se obavezuje da će prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice.

Radno vreme
Online prodavnica dekorissimo.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan, o čemu ćete biti obavešteni.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu
Dekorissimo d.o.o.  zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci dekorissimo.rs nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju kada se obe strane saglase pisanim putem.

Uslovi kupovine na internet prodavnici dekorissimo.rs

Dekorissimo.rs je internet prodavnica koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Garancija kvaliteta i opisi proizvoda

Dekorissimo d.o.o. garantuje za kvalitet svojih proizvoda. Svi proizvodi su originalne robne marke i odgovaraju specifikaciji navedenoj na sajtu. U slučaju odstupanja od navedene specifikacije ili defekta obavezujemo se da Vam proizvod zamenimo, a sve troškove zamene snosi Dekorissimo d.o.o. Potrebno je da proizvod vratite u originalnom pakovanju sa računom. Garancija ne važi u slučaju defekta nastalog kao posledica neodgovarajuće upotrebe.

Jednostrani raskid

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora o kupovini proizvoda bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Kupac gubi pravo na jednostrani raskid ako uz izričitu saglasnost potrošača, trgovac započne pružanje usluge pre isteka vremena u kome je dozvoljen jednostrani raskid ugovora.

Povraćaj kupljene robe

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

Troškove zamene robe, snosi kupac.

OBAVEZNO PROVERITE SASTAV PAKETA PRE PREUZIMANJA ROBE OD KURIRSKE SLUŽBE!

U nekim slučajevima kada nedostaje neki artikal ili niste dobili odgovarajući proizvod, mi nismo u mogućnosti da odreagujemo posle potpisivanja prilikom pouzeća paketa.

Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalno neoštećenom pakavanju. U suprotnom nećemo primiti paket.

 

Vaš Dekorissimo