Dekorišimo svet zajedno!

 

Dobrodošli na sajt dekorissimo.rs, mesto gde ćete moći da pronađete sve što Vam je potrebno za dekoraciju poslastica, kolača i torti. Ako ste kreativni, maštoviti i volite slatkiše, mi imamo prave stvari za Vas!

Dekorissimo uvozi program čuvene italijanske marke Guardini, stoga možete biti sigurni u vrhunski kvalitet naših proizvoda. Pored italijanskih proizvoda, kod nas možete kupiti i proizvode uvezene iz Kine, koji će svojim kvalitetom i cenom zadovoljiti sve naše kupce. Veoma nam je važno da svi naši proizvodi budu zdravstveno ispravni, pored zdravstvenih sertifikata proizvođača iz Italije i Kine, naši proizvodi su zdravstveno provereni i u laboratorijama u našoj zemlji: Miphem Beograd, Anahem Beograd, Ekolab Novi Sad, Institut Novi Sad, Enološki institut Vršac. Dozvolite da Vaš svet učinimo lepšim i dekorišimo ga zajedno!

Proizvode možete poručiti putem sajta, facebook stranice www.facebook.com/dekorissimo ili telefonom na broj 062/8603688. Potvrdu porudžbine ćete dobiti u najkraćem roku.

Vaš Dekorissimo

Podaci o kompaniji:
Dekorissimo d.o.o.
11080 Zemun
Srbija
Pib: 108387216
MB: 20989386
e-mail: info@dekorissimo.rs
Telefon: 062/8603688