Dekorišimo svet zajedno!

 

Dobrodošli u internet prodavnicu dekorissimo.rs, mesto gde ćete moći da pronađete sve što Vam je potrebno za dekoraciju poslastica, kolača i torti. Ako ste kreativni, maštoviti i volite slatkiše, mi imamo prave stvari za Vas!

Dekorissimo uvozi proizvode iz Kine, koji će svojim kvalitetom i cenom zadovoljiti sve naše kupce. Veoma nam je važno da svi naši proizvodi budu zdravstveno ispravni, pa pored zdravstvenih sertifikata proizvođača iz Kine, naši proizvodi su zdravstveno provereni i u laboratorijama u našoj zemlji: Miphem Beograd, Anahem Beograd, Ekolab Novi Sad, Institut Novi Sad, Enološki institut Vršac. Dozvolite da Vaš svet učinimo lepšim i dekorišimo ga zajedno!

Proizvode možete poručiti putem sajta, facebook stranice www.facebook.com/dekorissimo ili telefonom na broj 062/8603688. Potvrdu porudžbine ćete dobiti u najkraćem roku.
Preuzimanje i isporuka proizvoda je moguća isključivo putem kurirske službe.

Proizvode isporučujemo kurirskom službom Aks. Cena dostave je 350dinara. Za porudžbine vrednosti veće od 3.500 dinara, mi snosimo troškove dostave kurirske službe. Porudžbine primljene radnim danom do 13h, šaljemo istog dana, a isporuka je obično u većim mestima dan kasnije, a u manjim mestima može da potraje koji dan više. U nekim slučajevima se dešava zbog obima posla kurirskih službi da ne isporuče pakete dan kasnije po slanju paketa. Nažalost na rad kurirskih službi ne možemo da utičemo. Svakako nas možete kontaktirati ako paketi ne stignu na Vašu adresu do 15h, da možemo da kontaktiramo kurirsku službu. Pakete poslate petkom, kurirska služba isporučuje sledeći radni dan, a to je ponedeljak.

Vaš Dekorissimo

Podaci o kompaniji:
Dekorissimo d.o.o.
Srbija
Pib: 108387216
MB: 20989386
e-mail: info@dekorissimo.rs
Telefon: 062/8603688