Vrati se u Sve za torte

Alat za modeliranje fondana, set 8kom – K2010

300,00 DIN

Alat za modeliranje fondana, set 8kom – K2010

Dužina alata: 15cm
Dužina nastavka: 3cm

Šifra proizvoda: K2010 Kategorije: ,

Opis

Alat za modeliranje fondana, set 8kom – K2010

Dužina alata: 15cm
Dužina nastavka: 3cm

1.Alatka u obliku kosti – Idealna za istanjivanje i glačanje ivica lišća, cvetnih latica i suvišnih delova od fondana.
2.Alatka u obliku školjke i oštrice – Idealna za pravljenje jednostavnih šablona otisaka školjki i bordura i za pravljenje stopala kod figurica od marcipana. Oštricu možete koristiti za sečenje fondana i doterivanje.
3. Alat u obliku loptica – Alatka od esencijalne važnosti za pravljenje cveća, lišća, latica i krajeva fondana, pravljenje nabora za čipke… Mala loptica je savršena za utiskivanje detalja kod figurica od marcipana (npr. oči,ruke, uši..)
4. Alatka sa malim oblikom valova i oblikom češlja – Bitna alatka za davanje karakteristika figuricama ( nasmejana usta, tužna, obrve, uši..). Drugi kraj u obliku češlja za nazubljene ivice ili za utiskivanje određenog šablona.
5. Alatka sa oštrim konusima sa 5 i 6-to stranom zvezdicom – Ova alatka može služiti za jednostavno utiskivanje zvezdica, a takođe i služi za pravljenje centara cveća sa 5 ili 6 latica ili da koristi za razdvajanje latica.
6. Alatka sa tupim glavičastim i okruglo konusnim krajem – Izuzetno svestrana alatka koja se može koristiti za izdubljivanje rupica ili utiskivanje raznih linijica i oblika kod figurica. Savršena je i u pravljenju falti i nabora.
7. Alatka za cvetno/lisno oblikovanje – Donju stranu alatke koristiti za glačanje i pravljenje brazdi na laticama i listovim (takođe pominjana u koracima za formiranje gerbera). Odlična je i za pravljenje žila kod latica i listova.
8. Alatka sa nazubljenim i glatkim konusom – Dobra je za nazubljivanje i utiskivanje šara i za pravljenje konusnih rupa. Dobre su kod modelovanja sa voćem od marcipana ( jabuka, kruška..). Nazubljeni konus pravi detaljan i realističan grlić širokom spektru cveća.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju “Alat za modeliranje fondana, set 8kom – K2010”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.